Dit kan ik voor je doen

→ Communicatie ←

Mijn handelsmerk is duidelijke taal in een duidelijke vorm. Ik heb veel ervaring in interne, externe en onlinecommunicatie, zowel aan de uitvoerende als de strategische kant. Met creatieve passie geef ik communicatieadvies, maar ik help ook graag bij de uitvoering. Ik ben een soort communicatiekameleon.

Lees hier meer over mijn verschillende activiteiten op communicatiegebied

→ Samenwerking ←

Samen werken betekent samen communiceren. En nieuwe manieren van samenwerken vragen om aangepaste vormen voor het leggen van verbinding. Ik analyseer de communicatiestijlen in het bedrijf en breng de mogelijkheden voor verbetering in kaart. En zo nodig begeleid ik de medewerkers naar een meer effectieve manier van overleggen en vergaderen.

→ Informatievoorziening ←

Verschillende vormen van informatievoorziening maken onderdeel uit van de communicatie binnen en buiten het bedrijf. Denk aan ’n intranet, extranet en andere communicatiesoftware als SharePoint en Lync. Nieuwe systemen uitleggen aan interne medewerkers of aan gebruikers buiten het bedrijf, dat doe ik met plezier tijdens gebruikerstrainingen. Zo gaf ik bijvoorbeeld trainingen met op maat gemaakt cursusmateriaal voor alle medewerkers van een bedrijf met 300 medewerkers.

→ Trainingen ←

Ik creëer graag een platform voor anderen. Ik help je om zelf op de voorgrond te treden. Dat doe ik ondermeer door het geven van presentatietrainingen. Klik hier voor meer informatie over Overtuigend presenteren.