Opdrachtgevers

Niets is leuker dan van je opdrachtgevers te horen dat je het werk naar volle tevredenheid hebt uitgevoerd. Op deze pagina staan een aantal ervaringen van opdrachtgevers voor wie/collega's met wie ik in de afgelopen jaren met veel plezier heb gewerkt.

Nieuwsgierig naar de lijst met opdrachtgevers voor wie ik aan de slag mocht? Klik dan hier.

Oog voor ieders belang en blik op het resultaat

Jennifer verving mij als projectleider van het project Nieuw Trimbos.nl tijdens mijn verlof. Daarna heeft ze me nog geruime tijd ondersteund bij dit project. De samenwerking kon wat mij betreft niet beter. Ik kon altijd rekenen op de scherpe blik van Jennifer, haar zorgvuldigheid en hoge werktempo. Bij overleggen toonde ze zich altijd constructief. Dankzij haar humor bleef het moraal hoog, ook als het even tegenzat. Jennifer is iemand aan wie je met een gerust hart een complex project kunt toevertrouwen. Ze heeft oog voor ieders belangen en houdt haar blik op het resultaat. Als lid van een projectteam is ze en rots in de branding voor de andere teamleden en verzet ze bergen werk. Ik ben haar daar zeer erkentelijk voor!
Guido Castagna Content manager (Trimbos Instituut)

Ze heeft hart voor het vak én voor de mens

Charisma, Energie, Overzicht. Kracht. En een vrolijke noot. Stuk voor stuk eigenschappen die Jennifer rijk is. Zij heeft bij ons projecten op het snijvlak communicatie en IT geleid in complexe krachtenvelden (migreren websiteplatform, implementeren intranetplatform en migratieproject documentenbeheer naar SharePoint Online), waarbij ze steevast het doel strak voor ogen hield. Tussen de bedrijven door heeft zij mij geadviseerd over het reilen en zeilen van ons communicatieteam; adviezen die mij ook persoonlijk verder hebben geholpen. Jennifer is een projectleider en adviseur met hart voor het vak én voor de mens.Charisma, Energie, Overzicht. Kracht. En een vrolijke noot. Stuk voor stuk eigenschappen die Jennifer rijk is. Zij heeft bij ons projecten op het snijvlak communicatie en IT geleid in complexe krachtenvelden (migreren websiteplatform, implementeren intranetplatform en migratieproject documentenbeheer naar SharePoint Online), waarbij ze steevast het doel strak voor ogen hield. Tussen de bedrijven door heeft zij mij geadviseerd over het reilen en zeilen van ons communicatieteam; adviezen die mij ook persoonlijk verder hebben geholpen. Jennifer is een projectleider en adviseur met hart voor het vak én voor de mens.
Irene van Dam Communicatiedirecteur Strukton

Ze gaat problemen niet uit de weg

Jennifer is een gedegen en zeer ervaren communicatie adviseur. Daarnaast iemand die oprecht geïnteresseerd is in de mensen om haar heen en een heel positieve sfeer weet te brengen in teams. Aan de andere kant gaat ze problemen niet uit de weg maar zorgt ze er voor dat deze worden aangekaart en opgelost. Ze heeft goed gevoel voor politieke verhoudingen binnen een bedrijf en ze weet vaste ingesleten communicatie patronen met nieuwe en frisse ideeën te doorbreken.
Frank Mietes Transitie expert (samengewerkt bij Smurfit Kappa)

Betrokkenheid en energie

Er is geen enkele twijfel over de professionele communicatievaardigheden van Jennifer. Die zijn perfect in orde. Haar toegevoegde waarde zit in haar warme persoonlijkheid, sterke betrokkenheid en haar energie die ervoor zorgt dat mensen samengebracht worden in een team, organisatieonderdeel of op bedrijfsniveau.
Marco Bakker Projectmanager (samengewerkt bij Smurfit Kappa)

Ze maakt deelnemers enthousiast

Jennifer weet als trainer deelnemers enthousiast te maken. Ze legt ingewikkelde materie op een duidelijke manier uit. Ze sluit aan bij de ervaring van de deelnemers en vindt een prima evenwicht in de begeleiding van ‘nieuwelingen’ en meer ervaren medewerkers in dezelfde groep. Het cursusmateriaal is door Jennifer zelf ontwikkeld. Dit heeft ze prima gedaan. Als niet IT-er heeft ze alles weten vertalen naar een niveau dat het voor de eindgebruiker zeer goed te begrijpen is.
Paul Hoekman Manager IV-Beleid at DNWG

Jennifer levert goed werk!

Jennifer is een fijn persoon om mee te werken en kan op wisselende niveaus van operationeel tot tactisch/strategisch een prima job verrichten. Kan goed met mensen schakelen, maar ook duidelijk zijn. Jennifer koppelt haar creatieve inbreng makkelijk aan resultaatgerichte oplevering.
Ad van Sluijs Manager Marktfacilitering & Informatie at DNWG

Ze speelt een cruciale rol

Jennifer is een prettige collega die een cruciale rol vervulde bij het opstellen van het communicatieplan rondom het aanbieden van slimme meters. Ook tijdens de training "klant benadering" wist zij de monteurs en installateurs op haar eigen spontane wijze te motiveren.
Jan Hofman Program Manager Smart Metering at Netbeheer Nederland

Gedreven communicatieadviseur met duidelijke visie

Jennifer is een gedreven, authentieke en enthousiaste communicatieadviseur die het communicatievak uitmuntend verstaat. Ze heeft een duidelijke visie op communicatie en weet die op een positieve wijze te vertalen naar alle niveaus binnen het bedrijf. Van communicatiestrategie tot een concreet plan van aanpak. Jennifer maakt overtuigende analyses en weet hiermee producten steeds weer te verbeteren. Daarnaast is Jennifer een prettige en betrokken collega om mee samen te werken.
Corné Boot Manager Public and Regulatory Affairs at E.ON Benelux

Haar aanpak is motiverend

Jennifer had communicatie en training onder haar hoede in projecten rondom inrichting van intranet en voorsorteren op flexibel werken. Haar enthousiaste en motiverende aanpak hebben er in mijn ogen toe geleid, dat de medewerkers van DNWB goed geïnformeerd en getraind aan de slag zijn gegaan met het projectresultaat.
John Snepvangers Projectmanager a.i.

Ik beveel haar zeker aan

Ik ben erg tevreden over de respectvolle manier waarop Jennifer tot nu toe haar opdrachten voor ons heeft gedaan en zal haar beslist weer contracteren of willen aanbevelen bij anderen. Zij weet als geen ander de vaak ingewikkelde boodschappen in ons justitiële werkveld te vertalen naar een menselijke maat. Of de doelgroep nu de medewerkers zijn, de gedetineerde jongeren of onze omgeving, telkens weet zij toon en taal te kiezen waardoor de teksten beter begrepen worden en de boodschap aan kracht wint. Jennifer begrijpt goed wat je als opdrachtgever zoekt en is dermate creatief in het luisteren dat er al snel wederzijds vertrouwen ontstaat, waardoor ook kwetsbare thema’s een begaanbare weg vinden in de communicatie naar derden. Daarnaast werkt Jennifer nauw samen met uitstekende vormgevers en drukkers waardoor het eindresultaat elke keer weer tot de verbeelding spreekt.
Ben Bijker Algemeen directeur, JJI De Hartelborgt