Opdrachtgevers

Niets is leuker dan van je opdrachtgevers te horen dat je het werk naar volle tevredenheid hebt uitgevoerd. Op deze pagina staan een aantal ervaringen van opdrachtgevers voor wie ik in de afgelopen jaren met veel plezier heb gewerkt.

Nieuwsgierig naar de lijst met opdrachtgevers voor wie ik aan de slag mocht? Klik dan hier.

Wil je meer over mij lezen, klik dan hier voor mijn meest recente profiel.

Ze maakt deelnemers enthousiast

Jennifer weet als trainer deelnemers enthousiast te maken. Ze legt ingewikkelde materie op een duidelijke manier uit. Ze sluit aan bij de ervaring van de deelnemers en vindt een prima evenwicht in de begeleiding van ‘nieuwelingen’ en meer ervaren medewerkers in dezelfde groep. Het cursusmateriaal is door Jennifer zelf ontwikkeld. Dit heeft ze prima gedaan. Als niet IT-er heeft ze alles weten vertalen naar een niveau dat het voor de eindgebruiker zeer goed te begrijpen is.
Paul Hoekman Manager IV-Beleid at DNWG

Jennifer levert goed werk!

Jennifer is een fijn persoon om mee te werken en kan op wisselende niveaus van operationeel tot tactisch/strategisch een prima job verrichten. Kan goed met mensen schakelen, maar ook duidelijk zijn. Jennifer koppelt haar creatieve inbreng makkelijk aan resultaatgerichte oplevering.
Ad van Sluijs Manager Marktfacilitering & Informatie at DNWG

Ze speelt een cruciale rol

Jennifer is een prettige collega die een cruciale rol vervulde bij het opstellen van het communicatieplan rondom het aanbieden van slimme meters. Ook tijdens de training "klant benadering" wist zij de monteurs en installateurs op haar eigen spontane wijze te motiveren.
Jan Hofman Program Manager Smart Metering at Netbeheer Nederland

Gedreven communicatieadviseur met duidelijke visie

Jennifer is een gedreven, authentieke en enthousiaste communicatieadviseur die het communicatievak uitmuntend verstaat. Ze heeft een duidelijke visie op communicatie en weet die op een positieve wijze te vertalen naar alle niveaus binnen het bedrijf. Van communicatiestrategie tot een concreet plan van aanpak. Jennifer maakt overtuigende analyses en weet hiermee producten steeds weer te verbeteren. Daarnaast is Jennifer een prettige en betrokken collega om mee samen te werken.
Corné Boot Manager Public and Regulatory Affairs at E.ON Benelux

Haar aanpak is motiverend

Jennifer had communicatie en training onder haar hoede in projecten rondom inrichting van intranet en voorsorteren op flexibel werken. Haar enthousiaste en motiverende aanpak hebben er in mijn ogen toe geleid, dat de medewerkers van DNWB goed geïnformeerd en getraind aan de slag zijn gegaan met het projectresultaat.
John Snepvangers Projectmanager a.i.

Ik beveel haar zeker aan

Ik ben erg tevreden over de respectvolle manier waarop Jennifer tot nu toe haar opdrachten voor ons heeft gedaan en zal haar beslist weer contracteren of willen aanbevelen bij anderen. Zij weet als geen ander de vaak ingewikkelde boodschappen in ons justitiële werkveld te vertalen naar een menselijke maat. Of de doelgroep nu de medewerkers zijn, de gedetineerde jongeren of onze omgeving, telkens weet zij toon en taal te kiezen waardoor de teksten beter begrepen worden en de boodschap aan kracht wint. Jennifer begrijpt goed wat je als opdrachtgever zoekt en is dermate creatief in het luisteren dat er al snel wederzijds vertrouwen ontstaat, waardoor ook kwetsbare thema’s een begaanbare weg vinden in de communicatie naar derden. Daarnaast werkt Jennifer nauw samen met uitstekende vormgevers en drukkers waardoor het eindresultaat elke keer weer tot de verbeelding spreekt.
Ben Bijker Algemeen directeur, JJI De Hartelborgt